23 octombrie 2009

O GAL(e)ATA de goluri !


By on 10/23/2009 12:33:00 p.m.


Cu 25000 de turci in tribune si cu un Turc (micul muc) in cealalta tribuna , plãiesii lui Sapaliga nu au reusit mare lucru si au incasat goluri din toate pozitiile , Dolha a fost in zi mare , nu a scos nici o minge,toate atacurile turcilor se terminau cu gol.Si uite asa Borcea si compania s-au intors de la Istanbul cu tolba plina de goluri cu gandul la meciul de sambata cu Gloria lui Tata Jean Blatula si batranul Halagian Mahalagian.Chiar daca scorul 4-1 e mincinos , Dinamo avand ocazii si putea la un moment dat sa reintre in joc (vezi min 70 bara cristea la 4-1),nu are rost sa ne mintim foarte mult, adevarul doare dar diferenta o fac si bugetele,banii investiti,jucatorii,antrenorul,stadionul.Veti spune da am avut ocazii chiar si asa,nu au stralucit.Ei au avut nevoie de 4 okazii pentru a inscrie , de ce? Pentru ca Kader Keita vine de la campioana Frantei Olympique Lyon,si nu vine ca rebut,vine pe 8.500.000 € .Il mai cumpara in aceasi vara a transferurilor si pe brazilianul Elano pe 7.000.000 € de la Manchester City si ca tot circul sa fie complet il iau de la acelasi O.Lyon pe cehul Milan Baros cu 5.500.000 €. In timp ce in aceeasi vara a anului 2009 , FC Dinamo semneaza cu un ivorian liber de contract venit din Israel ,Djakaridja Kone, il ia tot liber de contract pe Laurentiu Rus din liga a 3 a de la Liberty Salonta,promoveaza un Dragos Grigore de la Dinamo 2 si incearca sa reabiliteze un Claudiu Niculescu aproape bunic si un Ianis Zicu care parca e la primii ani din viata si invata sa mearga.
Cand domnii Vasile Turcu,Nicolae Badea si Cristian Borcea o sa invete ca fotbalul este si altceva decat bijnitza si vanzari de jucatori ,atunci poate si Dinamo va merge pe Aly Sami Yen cu un varf de clasa si sa fructifice toate ocaziile de gol avute si cu un portar care sa nu ia goluri ca in curtea scolii..... aaa Galata l-a mai luat si pe Leo Franco , stiti voi portarul acela modest Argentinian care a jucat in Champions League cu Atletico Madrid.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com