19 octombrie 2009

Rijkaard i-a pus gand rau lui Sapaliga !


By on 10/19/2009 12:24:00 p.m.

"Pentru noi, cel mai important joc e cel care urmează. Cea mai mare motivaţie a noastră va veni de la meciul cu Dinamo, pe care vrem să-l câştigăm. O posibilă înfrângere ar dăuna moralului nostru şi nu doresc asta" a declarat Frank Rijkaard.

Harry Kewell, mijlocaş: "Acum scopul nostru este să ne impunem în meciul cu Dinamo şi apoi să câştigăm derby-ul cu Fenerbahce"

Gokhan Zan, fundaş: "Am jucat pentru prima dată alături de coechipierii mei, după o lună şi jumătate de pauză. Le mulţumesc colegilor, care m-au ajutat. Suntem fericiţi că am învins, într-o zi în care am jucat bine. Vrem să continuăm acest lucru la meciurile cu Dinamo şi Fenerbahce"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com