26 octombrie 2009

Portret Horror IV : Danut Lupu


By on 10/26/2009 01:57:00 p.m.

nume: Danut Lupu
functii: fotbalist,hotz,barbugiu,betivan,zaru de marti.
caracterizare: fara dinti,gras,slinos, par ca peruca uleios,vorbire incoerenta,ii miroase gura,aparenta morbida ,vestimentatie banala,piele ca soriciu,nas borcanat,cap de gulie, ochi ca guvidu,bonus gusha!
plus: genul de om care sperie spargatoru cand ii intra-n casa,degaja miros de mort si alcool, om respins de societate, arata mizer.
porecla: Lupu Meserie, Sticlaru,Porcu din Giulesti, Vita din Stefan Cel Mare , Mortadella, Danutzos Lupulos (numele in greaca pe vremea cand activa in campionatul Greciei).

3 japkomentarii:

  1. ti se pare ca arata ca un om care sa nu ii puta gura? are cimitir in gura , de la o simpla carie iti miroase gura a cadavru ,daramite la alcoolistu asta .

    RăspundețiȘtergere
  2. Alcoolistul asta bai putorilor a mai facut si cate ceva in viata are si selectii la echipa nationala pe cand voi vaa bagati in seama pe unde puteti.Jegurile dracului

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com