22 octombrie 2009

Analiza unui meci de Po(rc)veste


By on 10/22/2009 12:41:00 p.m.

1255952212_steaua.jpgVS1255952273_fenerbahce.jpg Uefa Europa League | STEAUA - FENERBACHE | 20:05 PRO TV


Ora 11, la stadionul Ghencea din capitala. Transpiratie, coada, injurii, bosorogi si babete. Miros de naftalina si de mort. Asa arata astazi de dimineata coada la biletele gratuite pentru pensionari la meciul Stelei din Europa League.
Steaua va incerca astazi ceea ce baietii lui Lacatus au reusit in 97': sa bata Feneru'. Si atunci ca si acum, antrenorul Stelei era nimeni altul decat inegalabilul Mihai 'Lippi' Stoichita, insa acum, nu ii mai are sub bagheta pe Lacatus, Ciocoiu, Miu, Belodedici ci pe Banel, Kapetanos si Toja.
Stoichita era un om implinit atunci. Nu mai era nevoie sa tipe de pe banca la Lacatus sau Belodedici. Nu era nevoie o bataie pe umar pentru imbarbatare. Aceia erau caliti in lupta cu sange si sudoarea fruntii. Acum, acesta nu are de ales decat sa raga de pe banca de rezerve la un Filip timorat, un Toja mai sclipitor decat un licurici plin de noroi, la un Kapetanos cu kapu'n nori...

De partea cealalta a baricadelor, actualul antrenor al echipei lui Roberto Carlos, nea' Cristoph Daum - care, dupa parerea noastra a expertilor Djapka, aduce putin cu numele controversatului 'fost' doctor, Naum Ciomu - a adaugat prefatand partida, ca: "Avem nevoie de atenţie la Bucureşti, vrem să plecăm de aici cu un rezultat pozitiv."

Sa speram dragi cititori ai gazetei Te-japka, ca, vom avea un meci frumos. Hai baietii!

Echipe probabile:

Steaua: Zapata, Golanski, Baciu, Ghionea, Rada - Szekely, Toja, Onicas, Banel Nicolita, Surdu, Kapetanos
Antrenor:
Mihai Stoichita

Fenerbahce:
Volkan, Gokhan, Onder, Bilica, Roberto Carlos - Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Vederson, Kazim Kazim, Semih
Antrenor:
Cristoph Daum aka Naum Ciomu

1 japkomentarii:

  1. Sevastian Gãoazã22 octombrie 2009 la 13:37

    va va japka feneru de o sa il vedem pe lippi facand pipi =))))

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com