11 aprilie 2010

Blaturi de tort!


By on 4/11/2010 01:37:00 p.m.


Situatie fara precedent sau nu in Liga I , Gigi Becali lupta pentru Rapid pentru a nu i se lua cele 3 puncte contra Timisoarei.Adevarul insa este altul si unul mult mai grav.Dumitru Dragomir anunta ca Rapidul se va preda in meciul cu Steaua in urma unor intelegeri Copos-Becali.Un alt meci suspectat de blat este Steaua - Iasi ,Grigoras a refuzat sa se prezinte la antrenamentele echipei si refuza si deplasarea cu echipa pe stadionul dintre cimitire si la capatul liniei 41,cel mai probabil Grigoras nu vrea sa asiste la o noua rusine marca Steaua.

"Lumea nu înţelege că acum urmează meciul cu Rapid şi Steaua şi punctele îi sunt necesare Stelei. Să lăsăm să se joace jocul şi să vorbim după aceea. De ce credeţi că se bate domnul Becali? Dânsul a spus cu gura dânsului că e în interes propriu. Ce să mai vorbim, atunci? Dinamo şi Vaslui au căzut în plasă. Ăştia mai deştepţi: Dinu Vamă, Mureşan, nu au căzut, au vazut mai departe ce o sa se întâmple. Ce să facă Rapidul cu trei puncte? Întrebaţi-mă după meciul Rapid-Steaua.Dar e abuz în serviciu ce face domnul Becali aici. Directia Naţionala Anticorupţie de asta s-a înfiinţat, ca să nu mai fie lucruri din astea pe care le face dumnealui, cu trafic de influenţă. El spune ca e europarlamentar şi că le poate face anumite favoruri celor care sunt de partea lui", a declarat Dumitru Dragomir la Sport Total FM.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com