12 aprilie 2010

Mitica Dragomir il ataca pe oierul Jiji !


By on 4/12/2010 03:21:00 p.m.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a lansat un atac violent la adresa lui Gigi Becali, in care face mai multe dezvaluiri si amenintari la adresa patronului din Ghencea. Printre altele, el acuza un blat la Steaua - Rapid.

"Nu mai vorbesc cu Becali in viata mea. Iau atitudinea suporterilor. Nu mai merg la meciurile Stelei. In voi da in judecata pentru minciuni. Sesisez FIFA si UEFA pentru ca este europarlamentar si face trafic de influenta. El, ca europarlamentar, are o ura de rasa cum nu exista. Pe cei de la Cluj ii face mereu bozgori, pe cei de la Rapid tigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut in birourile de la Steaua. Jandarmeria stie de acest lucru, dar eu voi face o informare catre UEFA si FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism.

"El, ca europarlamentar, are o ura de rasa cum nu exista. Pe cei de la Cluj îi face mereu bozgori, pe cei de la Rapid tigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut în birourile de la Steaua. Jandarmeria stie de acest lucru, dar eu voi face o informare catre UEFA si FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenta si santaj, încercând sa ma dea afara. Îi transmit sa înceteze sa ma mai santejeze si sa ma jigneasca pe mine si familia mea. Eu oricum o sa-l dau în judecata, nu o sa-i cer nimic în tribunal, dar sa vedem daca rezista. Sa vedem daca rezista la acuzele de trafic de influenta, rasism si corputie, pentru ca astea sunt lucruri grave", a afirmat Dragomir.

S-a certat cu verii lui ani de zile, cu nasul lui, Hagi, cu emblema Stelei, Lacatus, cu generatia de aur, cu ceilalti patroni din Liga I, cu presedintele FRF pe care l-a jignit în toate felurile. Mai ramasese unul, pe care îl dusmanea din rarunchi: eu", a precizat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir sustine ca exista "un interes" în aceasta coalitie Steaua - Rapid, despre care va vorbi peste doua saptamâni. "Pai acum trei saptamâni l-a dat în judecata Copos ca nu i-a dat banii, iar el l-a facut tigan la televizor, si-a batut joc de el în toate felurile. Acum e vorba de interes. O sa va spun eu si acest interes, dar lasati-ma sa îl spun peste doua saptamâni", a mai afirmat Dragomir.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com