29 aprilie 2010

Dinu il pune la punct pe ciobanul nespalat dintre cimitire!


By on 4/29/2010 11:15:00 a.m.


"Răspuns de înţelegere şi iertare a unei "căcăreze". Nu ştiam ce-a mai îngânat 'calamitatea Gigişor' la adresa mea. Nu-i pronunţ numele de familie respectând naţia macedonească, atât de încercată. El nu! A fost răsfăţat aiurea. Doar un beneficiar al unor părinţi serioşi şi de admirat. Vietatea respectivă este doar un rebut genetic.

Mai bine se năştea oaie şi nu putea să vorbească. Era mai bine pentru toată activitatea românească. Este un produs nefast al mass-media, care, nemaiavând spirit naţional sau ceva autocenzură, nu ştie să-şi ascundă malformaţiile existenţiale. Ceea ce au făcut şi fac chiar cu sabia popoarele adevărate. Şi la ei s-au mai răsturnat prin revoluţii tomberoanele istoriei, dar nu au ieşit la iveală căcărezele respiratorii. Au ştiut să şi le ascundă.

Da, accept să mă numească gluma asta de viaţă "cerşetor". Este situaţia ţării mele şi a valorilor de acum. El, această urmă doar excrementală ce va fi repede ascunsă sub glie în behăitul scurt al oiţelor pe care nu le-a înţeles niciodată. Doar le exploatează, ca şi pe Steaua.

Şi ar mai fi ceva. Important! Nelson bea vin de Madeira pe "Victor" cu căpitanii, nu cu musii. Aşa ne trebuie.
", a declarat Cornel Dinu pentru ProSport.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com