21 aprilie 2010

Sanctiuni pentru "Rascoala de la Dinamo"


By on 4/21/2010 09:06:00 p.m.


Sefii lui Dinamo au decis sanctiunile pentru fugarii din Stefan cel Mare.

Andrei Margaritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea si Gabi Bostina (contractul lui Bostina expira la finalul acestui sezon si va deveni jucator liber) : amenda 25% din valoarea contractelor, suspendati pana la finalul sezonului si apoi pusi pe lista de transferari.

Actionarii dinamovisti iau in calcul si posibilitatea sa nu le permita celor patru sa se pregateasca cu Dinamo, situatie in care acestia vor fi nevoiti sa se antreneze pe cont propriu, sustine Digisport.

Marius Alexe: amenda 25% din valoarea contractului. Acesta va fi reprimit la prima echipa doar daca isi va cere scuze public.

Ousmane N'Doye: amenda 25 % din valoarea contractului. N'Doye a fost reprimit la prima echipa, insa viitorul sau la Dinamo depinde exclusiv de modul in care va juca in cele 6 partide ramase pana la finalul sezonului.

Florin Bratu: amenda 25% din valoarea contractului. Atacantul a fost reprimit la prima echipa, insa oficialii dinamovisti nu au hotarat inca ce soarta va avea acesta din vara. Cel mai probabil, va fi pus pe lista de transferuri.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com