9 aprilie 2010

"El Chicarito" la Man United! Ferguson: "E formidabil"


By on 4/09/2010 11:10:00 a.m.


Atacantul mexican Javier Hernandez a marcat patru goluri in tot atatea meciuri pentru nationala sa, iar in acest sezon a inscris de 10 ori in 11 meciuri pentru Chivas si a intrat in atentia celor de la United.

Clubul de pe Old Trafford l-a transferat pe cel poreclit 'Chicharito' in schimbul a 6 milioane de lire sterline, iar jucatorul va ajunge la United din vara.

Alex Ferguson s-a felicitat pentru achiziţionarea "unui atacant formidabil, care a marcat multe goluri atât pentru echipa de club, cât şi pentru naţionala ţării sale". "El va fi un plus pentru echipa noastră şi suntem nerăbdători să-l întâmpinăm pe primul jucător mexican de la Manchester United", a mai precizat tehnicianul Alex Ferguson, pentru site-ul clubului englez.

Potrivit acordului cu Chivas, echipa Manchester United va juca în luna iulie a acestui an un meci amical cu Chivas Guadalajara, pe noul stadion al grupării mexicane, care are o capacitate de 45.000 de locuri.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com