1 aprilie 2010

Mitica Dragomir ii recomanda lui Cornel Talnar o schimbare de look!


By on 4/01/2010 04:14:00 p.m.



Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ii recomanda antrenorului lui Dinamo, Cornel Talnar, sa faca rapid o vizita la stilist.

Dumitru Dragomir considera ca tehnicianul din Stefan cel Mare ar avea doar de castigat daca ar face o vizita la designerul de moda Catalin Botezatu.

"Talnar la fel, foarte bun antrenor, profesionist, dar nu are aspect comercial. E profesionist, stie ce trebuie sa faca, dar i-as recomanda sa mearga la Botezatu, sa-l îmbrace mai bine", a explicat Dumitru Dragomir la sportro.

Cu o schimbare de look la cravata si patru ace ,Talnar ar putea concura la concursul de cel mai sexy antrenor din Europa pe langa Mourinho si Guardiola.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com