11 august 2011

Romania 1-0 San Marino ,Tamas si Mutu exclusi definitiv,Romania coada satului!


By on 8/11/2011 02:04:00 p.m.


Romania a castigat tras de par meciul amical cu cea mai slaba echipa de fotbal din lume San Marino.Revenit la nationala dupa un timp petrecut in exil,barbugiul Victor Piturca (vica pentru altii) a surprins prin titularizarea jucatorului de culoare Banel Nicolita pe postul de fundas dreapta,dar si prin acordarea banderolei de capitan aceluiasi tigan!

Desigur si jocul batranesc si absurd al selectionatei incropite de Piturca a fost unul tragic si pe alocuri chinuitor,cauzand chiar depresii anumitor telespectatori.

Ca de fiecare data in ultimii 4 ani, lucrurile intamplate inainte de meci si dupa au fost mult mai interesante decat meciul in sine.Cei doi alcoolisti de la nationala Tamas si Mutu au recidivat si au fost exclusi definitiv de V.P din lot.O zi intreaga pe toate tembelizoarele era stirea SOC si BREAKING NEWS ca Tamas si Mutu au baut in cantonament,o stire soc credem noi ar fi fost daca erau prinsi citind o carte in cantonament!


1 japkomentarii:

  1. Mi-am adus aminte de meciurile "senzationale" ale nationalei sub Piturca. Execrabil.
    Si o sa tot avem din astea...

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com