30 septembrie 2011

Coana Mitza biciclista a cazut si ........si-a dat demisia!


By on 9/30/2011 06:30:00 p.m.

Inebunita parca in ultimile saptamani, Coana Meme,Mitza sau Travestita pentru altii,a esuat lamentabil in activitatea de cel mai bun manager din Romania.Ajuns cu Steaua coada satului,locul 9 in campionat,3 meciuri fara victorie,2 puncte in Europa League si un joc de doi lei,Ursul Belciug a luat azi dimineata fraiele stanei din Pipera (caci de Ghencea nem) si a decapitat tot stafful tehnic Rony Levy dar si pe "cel mai bun manager general din istoria fotbalului romanesc" ,Meme Coana Stoica Biciclista.

Aflat intr-un delir continuu de ceva vreme,declaranduse cel mai bun manager din fotbalul romanesc,cel mai bun jurnalist dintre jurnalisti si cel mai bun dintre cei buni, MM Stoica a platit intr-un final pretul arogantei si prostiei fara cusur de care a dat dovada pe parcursul mini-mandatului sau la Steaua.

Desi ne declaram anti-ursul belciug, salutam aceasta initiativa de aruncare la cosul de gunoi pe pacaliciul de Stoica,un om conflictual,care putea sa genereze scandal chiar si in timpul unei nunti!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com