2 septembrie 2011

Echipa care a primit doar un gol de la nationala Romaniei a luat un pogon de goluri de la Olanda! OLANDA 11-0 SAN MARINO!!!!!!


By on 9/02/2011 11:25:00 p.m.

In urma cu 2 saptamani,nationala Romaniei disputa un meci amical impotriva lui San Marino in dauna unuia cu Argentina dupa ce sud americanii ne-au dat cu flit.Ce parea a fi o plimbare in parc sau o frectie la picior de lemn,s-a transformat in chin si aproape rusine.Romania a marcat pe final un gol tras de par in poarta celei mai slabe echipe din fotbalul mondial San Marino!


Azi,la nici 2 saptamani de la frumusetea de meci San Marino - Romania, nationala Olandei a intalnit aceasi reprezentativa din San Marino intr-un meci din preliminariile pentru Euro 2012.Olandezii au marcat o puzdenie de goluri in poarta amatorilor din San Marino si au mai aratat inca o data la ce nivel comparativ se afla fotbalul romanesc fata de fotbalul profesionist.

Olanda 11 - 0 San Marino


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com