22 septembrie 2011

INCREDIBIL! UEFA a premiat un profesor analfabet pentru insuccesele acestuia!Riciu de oscar!


By on 9/22/2011 06:39:00 p.m.

INCREDIBIL! Se intampla si la case mai mari,UEFA a decis sa il premieze pe loser-ul care a nenorocit breasla antrenorilor din Romania si a reusit sa faca din antrenorii romani niste sclavi si robi care nu sunt in stare sa puna in pericol scaunele antrenorilor din vest nici macar la nivelul ligilor inferioare!

Un agramat si un antrenor de doi lei care a condus cu rezultate ZERO scoala federala de antrenori este elogiat si apreciat de conducerea UEFA pentru rezultatele remarcabile ale acestuia din 2001 pana in 2011 anul in care a fost scos cu forta la pensie!

"Cu ocazia celui de-al 9-lea workshop organizat de UEFA din 2 în 2 ani, ce se desfăşoară în prezent la Praga, am avut o surpriză foarte plăcută! În faţa asistenţei, directorii şcolilor de antrenori din toate ţările europene, mi s-a înmînat o frumoasă plachetă pentru contribuţia la implementarea strategiei UEFA în domeniul antrenorilor în România", a spus Mircea Rădulescu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com