30 septembrie 2011

Dupa un meci de doi lei cu AEK Larnaka ,Levy a fost decapitat.Noul antrenor Ilie Stan + Edi Iordanescu secund!Cel mai bun manager din lume in pericol!Cate etape rezista Stan?


By on 9/30/2011 12:49:00 p.m.

Ce parea foarte previzibil la inceputul sezonului s-a intamplat in etapa 8 a dupa un meci de Europa League!Levy a fost decapitat de Gigi Becali din cauza rezultatelor catastrofale.Egalul cu o echipa de desculti din Cipru l-a scos din minti pe Ursul Belciug care a stat mai bine de 40 de minute in direct la sport.ro undeva mult trecut de miezul noptii,mai precis Belciug a incheiat convorbirea cu Lipovan la ora 01:30 AM.Ursul a anuntat schimbarea lui Levy si investirea unui comitet de urgenta format din Stan,Edi si Margarit.

Acesta a vorbit si despre "cel mai bun manager din lume" si a spus ca poate chiar sa plece si e in mare masura vinovat ca el a venit cu propunerea "Levy". "Sunt si rezultatele lui!" a tunat Ursul Belciug! care a lasat sa se inteleaga ca o decapitare a lui Coana Stoica ar fi posibila oricand.

Noul antrenor investit de Urs ,Ilie Stan are o cariera de antrenor de doua parale "reusind" chiar si o retrogradare cu Victoria Branesti!Ultima oara a antrenat pe CS Mioveni 1 etapa,plecand dupa o neintelegere cu patronatul.

Surprinzator nu este faptul ca in fiecare an Ursul Belciug aka Gigi Aromanul mai zis si Tantarul ne ameninta ca Steaua castiga campionatul,cupa,cupa uefa,champions league si cupa intercontinentala ci faptul ca Levy a rezistat destul de mult ! Intrebarea este urmatoarea : Il prinde paltonul pe Ilie Stan?

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com