20 septembrie 2011

scHizo: "Am fost macelariti" / Razvan Lucescu musca mana care l-a hranit : Dinamo o rusine!


By on 9/20/2011 01:07:00 p.m.

CFR CLUJ 2-0 FC VASLUI
Dupa ce etapa trecuta moldovenii lui Porumboiu au beneficiat de avantajul arbitrilor in meciul cu Dinamo cand centralul nu a dat un penalty pentru dinamovisti in minutul 3 si eliminare pentru Farkas,le-a venit randul ca ei sa fie cei vaduviti de arbitraj.Etapa trecuta cand dinamovistii se plangeau pe la televizor ,Porumboiu ii ironiza si facea glumite pe seama lor,acum aflandu-se in pozitia invinsilor din etapa trecuta,a sarit la gatul arbitrilor si a acuzat conducerea celor de la CFR Cluj de blaturi si mizerii.

Patronii din Liga I risca sa cada in penibil si sa fie mult prea subiectivi cand vine vorba de echipa lor si sa inchida ochii cand adversarii sunt dezavantajati.Greseala din etapa trecuta putea fi mult mai importanta in economia meciului cand Dinamo avea 1-0 si om in plus pe teren inca din minutul 2,dar precum romanii, Porumboiu a ironizat si trecut cu vederea greseala spunand ca e "una omeneasca".Nu acelasi lucru s-a intamplat cand echipa lui a suferit de pe urma unei greseli in meciul cu CFR,acesta acuzand direct conducerea maghiarilor de furaciuni,blaturi,coruptie la arbitrii si trofee cu valoare de fiare vechi!

"Ma întreb cum poate fi acceptat acest individ pe lista FIFA. Cu un astfel de individ… ce cauta asta în fotbal, arbitrul asta. Am terminat cu 2 jucatori cu capul spart. E inadmisibil ca un astfel de element mai arbitreaza. A dat 10.000 de faulturi, mai avea putin si lua mingea în mâna sa o bage în poarta.

Am fost macelariti de un astfel de arbitraj! Asemenea arbitri nu mai au ce cauta în fotbal, sa plece. Si ei, si cei care îi conduc. La faza în care ma elimina, un jucator e cu talpa în capul lui Adailton. Si el da corner?!! Asta trebuie scos din arbitraj. A fost un macel ce a creat acest arbitru", a spus Viorel Hizo.



FC DINAMO 0-0 FC RAPID
Un alt imbecil care acuza jocuri de culise impotriva lui si echipei pe care o conduce este tiganul Razvan Lucescu!Imagini cu acesta injurand si lovind in echipa Dinamo au curs ieri pe televizoare aratand cat de jalnic e acest pseudoantrenor care a ingropat echipa Nationala a Romaniei , remizand cu echipe precum Albania si Belarus.

"Vreţi să-i faceţi campioni p-ăştia?! Dinamo e o ruşine în Europa!". a spus Razvan Lucescu 

Cocalarul in straie de firma si cu impresii de antrenor a fost facut praf insa de analiza celui mai mare arbitru din istoria Romaniei,Ion Craciunescu care a afirmat ca eliminarea a fost mai mult decat corecta si ca se mai impuneau de asemenea doua cartonasii rosii pentru rapidisti la intrarea lui Surdu din minutul 4 la Kone cand acesta ii pune piciorul pe gamba ivorianului dar si la o intrare dura din spate a lui Pancu care primeste doar galben.

Vaicarelile pustiului care si-a cladit nume pe spinarea tatalui,nu sunt la prima isprava,acesta a acuzat arbitrajul si pe parcursul mandatului sau la echipa nationala,punand chiar si la amicale vina pe implicarea arbitrilor si spunand ca e vanat de arbitraje oriunde merge.Nemernicul insa a avut un mandat catastrofal la echipa nationala unde in 21 de partide a castigat 7,a pierdut 7 si a remizat tot in 7, marcand 25 de goluri si primind 26!

De asemena,neica nimeni Luce jr ,cade in penibil cand acuza clubul la care tatal sau a facut cariera si a activat mai bine de 20 de ani ca jucator si antrenor.Acesta uitand ca a fost crescut de tatal sau cu bani de la Ministerul de Interne si implicit Dinamo!Nerusinatul a uitat si anii de zile petrecuti pe stadionul din Stefan Cel Mare alaturi de tatal sau,momentele la care lua parte,antrenamentele,partidele lui Dinamo.Sau probabil isi acuza chiar propriul tata pentru mizeriile facute,caci aproape jumatate din existenta lui Dinamo este legata de Mircea Lucescu jucatorul si antrenorul.

Cariera de jucator a lui Mircea Lucescu la Dinamo:
Years Team Apps (Gls)
1963–1977 Dinamo Bucureşti 250 (57)

Cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu la Dinamo :
  
1985–1990 Dinamo Bucureşti












0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com