17 septembrie 2011

Coana MM Stoica loveste din nou : Sunt cel mai bun!


By on 9/17/2011 10:57:00 p.m.

Omul despre care multi spun ca ar fi jumatate femeie si ar avea si cuc si pupaza,magarul general ,pardon, managerul general al clubului Steaua se afla in perioada de menopauza.El a oferit toata saptamana mai multe declaratii unde se declara cel mai bun manager din istoria fotbalului romanesc si mai nou spune ca se pricepe si la jurnalism si la toate.Intrat in direct la digisport ,Coana Meme a afirmat ca e cel mai bun si ca ce stie el nu stie nimeni!


"Eu fac ce faceţi voi, voi nu faceţi ce fac eu. N-are rost să ne comparăm. Sunt cel mai bun peste tot. Ce ştiu eu nu ştie nimeni. Nici cu şefii de cluburi n-am cum să mă compar, pentru că sunt cel mai bun. Eu sunt bun în toate", a declarat Meme la DigiSport.

Desigur aceste declaratii nu mai conteaza cand te gandesti ca vin din gura unui neispravit care bate suporteri,nuntasi si "traieste intr-o cutie de carton" alaturi de cel "oparit cioban"!.

De cateva zile haimanaua cu chip de travestit si perversitati masive la activ,parca a mancat ciuperci otravite sau a mancat mere cu iaurt!Acesta nu conteneste sa uimeasca si se declara cel mai bun dintre cei buni!Aceasta caricatura de om desenat cu stanga ,afirma nici mai mult nici mai putin ca toate rezultatele echipelor la care el a activat ca manager,linge-blide,sluga sau bagator de seama, ii sunt datorate numai lui,scotand din ecuatie investitorii,stafful tehnic sau jucatori!

De asemenea , individul cu cap de omida a purtat un dialog de carciuma cu doi jurnalisti onorabili Vali Moraru si Dan Filoti, afirmand ca cei doi bat campii si nu se prea pricep la nimic in comparatie cu el.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com