25 noiembrie 2011

Arbitrii au invins Brasovul sambata seara pe National Arena! Mos NICAlae a venit mai repede pentru fosta echipa a dictatorului Nicolae Ceasuescu!


By on 11/25/2011 12:26:00 a.m.

Sambata seara fotbalul romanesc a mai scris o pagina din istoria rusinii.Sositi in Bucuresti pentru a disputa meciul impotriva Stelei, fotbalistii de la FC Brasov nu au luat in calcul cel mai mare adversar din aceasta partida:Brigada de arbitrii!Cunoscut ca un stelist infocat, avand resedinta vis a vis de stadionul Ghencea, Alexandru Deaconu aka Bricheta nu este strain de rusinile comise de Steaua in istoria recenta a fotbalului romanesc,acesta ajutand echipa militara intr-un meci cu Rapid (celebrul 3-0 la masa verde cazul bricheta).

La tusa Cristian Nica (sau Cristinica), derbedeul care a validat un gol numai de el vazut si din offside in meciul Rapid vs Gaz Metan.Dupa ce a decis meciul din Giulesti de saptamana trecuta,Cristinica a vrut sa impace si capra si varza ,astfel a decis sa semnalizeze un faul inexistent in careul brasovenilor ,cand mascariciul Mihai Costea s-a impiedicat de o coaja de banana fiind imediat sarit de portarul brasovean.

Oare de cate greseli si cate meciuri decise de hotiile acestui derbedeu are nevoie Cristinica pentru a fi suspendat in opinia marelui Craciunescu?

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com