3 noiembrie 2011

Campioana lui Mitica Dragomir zero barat in Champions League!


By on 11/03/2011 12:06:00 a.m.

Campioana contestata de toti anul trecut,cu meciuri castigate la comisii si goluri din offside,ramane si dupa Etapa a 4 a din Champions League fara punct si cu doar 1 gol marcat impotriva lui FC Basel!

Doar Dinamo Zagreb si Villarreal nu au reusit nici macar o victorie pana in aceasta etapa in Champions League, insa cele enumerate au o scuza avand cele mai tari grupe din competitie (Villarreal cu Bayern,Napoli si Man City iar Dinamo Zagreb cu Ajax,Real Madrid si Lyon).

Asadar Otelul Galati are sansa sa scrie istorie si sa fie prima echipa romaneasca care iese "coada satului" din cea mai puternica competitie inter-cluburi din Europa,starnind astfel "reactiile negative" din partea contestatarilor de anul trecut care raman pe pozitie acuzand Otelul de "japka pe fata" in lupta pentru titlu!

Probabil daca banii veniti de la UEFA erau investiti in fotbal si in special folositi in "intarirea" echipei din Galati , echipa derbedeului Marius Stan ar fi putut face o figura mai frumoasa decat  sa ne faca de rusine tara  fiind doar un "sparring partner" alaturi de celelalte echipe.


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com