30 noiembrie 2011

Arbitrul Alexandru Deaconu a incercat sa se sinucida cu o bricheta!


By on 11/30/2011 12:54:00 a.m.

Presat de scandalurile din ultimul timp care se perinda pe langa "cavalerii fluierului" ,arbitrul Alexandru Deaconu a vrut sa-si puna capat zilelor folosind o bricheta!Acesta a incercat sa dea drumul la gazul din bricheta pentru a se "gaza". Din fericire pentru el si din pacate pentru altii ,gazul brichetei s-a terminat  inainte ca acesta sa-si piarda cunostinta.

Contactat de jurnalisti, seful CCA Ion Craciunescu a declarat : A fost o decizie grea,tusierul nu a avut cum sa vada iar atacantul a avut o pozitie nefireasca.Decizie corecta cartonas rosu si lovitura de la 11 metrii.

Un alt arbitru care a incercat sa se sinucida pentru a  2 a oara este Sebastian Coltescu care in noaptea de duminica a incercat sa sara de la fereastra apartamentului de la parter!

In alta ordine de idei , CCA a decis ca fiecare arbitrul va avea la dispozitie in fiecare etapa la meciul respectiv variante salvatoare si cate o greseala iertata.Astfel daca un arbitrul comite o greseala oricat de grava ar fi , ea se "trece cu vederea" ,insa la a 2 a greseala comisa , centralul are posibilitatea sa opreasca meciul si sa apeleze la proba video, sa sune un prieten sau sa intrebe spectatorii.De asemenea baremul arbitrilor a fost triplat datorita performantelor exceptionale avute de brigazile romanesti de arbitrii.



0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com