4 noiembrie 2011

EUROPA LEAGUE : Vaslui a invins Sporting Lisabona si pastreaza sanse pentru primavara europeana!In ziare se scrie la rubrica diverse si langa anunturile erotice despre performanta moldovenilor!


By on 11/04/2011 12:46:00 a.m.

FC Vaslui a reusit o victorie mare impotriva lui Sportin Lisabona.Moldovenii sunt singurii care pastreaza sanse de 100% pentru calificarea in faza urmatoare a Europa League si nu depind decat de ei .Aflati la tragerea la sorti ca mielu la taiere intr-o grupa cu Sporting Lisabona,Lazio Roma si FC Zurich,echipa domnului Porumboiu este singura care tine steagul sus spaland rusinea cu o remiza 2-2 pe Olimpico din Roma,o remiza cu Zurich pe teren propriu si o victorie cu Sporting.

Din pacate ziarele romanesti aservite anumitor patroni trateaza cu indiferenta si dezinteres parcursul si meciurile lui FC Vaslui in cupele europene.

felicitari Vaslui, rusine presei mizerabile pline de jigodii si spurcati!

vezi doua capturi de pe siteurile celor mai importante gazete de sport din Romania. Vaslui are alocat un loc intr-un colt de pagina. CLICK PE FOTO!



0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com