15 aprilie 2010

Rascoala cu miros de samsar !


By on 4/15/2010 11:20:00 p.m.


Dupa eliminarea din Cupa Romaniei de miercuri ,Dinamo traieste o noua drama, 6 din jucatori revoltandu-se impotriva lui N`Doye si lui Florin Prunea dar si a conducerii care tolereaza toate escapadele senegalezului.Rascoala de la Bobalna varianta 2010 il are ca diriguitor pe Florin Bratu care si-a adunat si apostolii necesari pentru o astfel de initiativa ei fiind : Ianis Zicu,Adrian Cristea,Bostina,Alexe si Margaritescu.Nu este deloc greu de anticipat si de dat seama cine se afla in spatele acestor inscenari si rascoale marshave.Se da urmatoarea ecuatie : Turcu-scandal-Prunea-Giovani-jucatori impresariati-punct.Adica Vasile Turcu(bun prieten cu samsarii)care s-a certat cu Prunea ,criticat de N`Doye ,care i-a luat apararea lui Bratu in scandalul cu emblema,cei 6 fiind impresariati de nimeni altul decat cei doi binecunoscuti samsari Giovani si Victor Becali.Borcea este de negasit,se afla pe plaja la Miami in concediu,Cornel Dinu retras la pensie nu cunoaste nimic,Nicolae Badea cu un discurs standard nu ne spune nimic desi stie despre ce e vorba in Rascoala de la Bobalna 2010.Revenind la ecuatia de mai sus pentru a o si termina este simplu : samsarii prin jucatorii sclavi impresariati de ei vor organiza o conferinta de presa in care sa intrebe : noi 6 sau Prunea si N`Doye.

BREAKING NEWS :
"Vom face o conferinta de presa marti, in care vom lamuri toate lucrurile. Jucatorii au fost izgoniti de la Dinamo, nu au plecat de capul lor de acolo!", a zis Ioan Becali pentru Fabrica de Sport, pe Telesport.

4 japkomentarii:

  1. afara cu clanul de bisnitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. afara cu fecaliotii in frunte cu sclavul vasilica si curvele de jucatori pe care le impresarieaza !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. la etapa 29 ai uitat dinamo poli iasi
    fara suparare...
    muie clanul becali

    RăspundețiȘtergere
  4. muie familiei becali. la puscarie pe viata pentru crimele facute

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com