12 iulie 2011

Adevarul despre Lucian Bute. Statisticile care nu pot fi pacalite!


By on 7/12/2011 05:54:00 p.m.



Luptele lui Bute cu boxeri anonimi si de o calitate indoielnica au pus Romania pe jar imediat dupa gala organizata de coana Udrea in care Lucian Bute a boxat contra lui Mendy, un boxer de doi lei practic.

Leonard Doroftei a dat de pamant cu Lucian Bute imediat dupa meci si l-a acuzat pe acesta de trucuri si lupte cu adversari penibili.

Statistica ii da dreptate lui Doroftei.Clasamentul general cu primii 25 de boxeri la categoria super mijlocie (super middleweight) ne arata ca Lucian Bute a intalnit numai boxeri de doi lei si din jumatatea inferioara a clasamentului.

Doar 5 din cei 25 de boxeri aflati in top a intalnit Lucian Bute si acestia din subsolul clasamentului,ultimul adversar ,Jean Paul Mendy aflandu-se pe locul 17 in acest clasament.

Clasamentul este alcatuit strict din statistica fiecarui boxer in parte,victorii,egaluri,infrangeri,puncte. Cei patru de care Lucian se fereste atat de mult sunt imediat sub campionul mondial,dar acestia 4 enumerati Ward,Froch,Pavlik si Kessler s-au intalnit si intre ei in acelasi timp in care Lucian se batea cu boxeri din curtea scolii. Mai pe scurt este exact ca in clasamentul FIFA unde Romania ocupa momentan locul 50 si toata lumea o arata cu degetul.Daca nationala de fotbal a Romaniei ar fi organizat un turneu cu echipe gen Andora,Malta si Feroe in detrimentul unuia cu Brazilia si Paraguay in luna Iunie,sansele ca echipa Romaniei sa fi urcat in clasament cel putin 10 locuri erau de 100%.

Experienta in box a lui Doroftei ii da voie acestuia sa comenteze si sa isi dea cu parerea despre Lucian Bute,iar argumentele "Mosului" sunt cat de poate de reale si bine construite.


NOTA
boxerii cu steluta rosie in dreptul lor sunt cei invinsi de Lucian Bute.

3 japkomentarii:

  1. poate o sa intelegi si tu, arunca un ochi aici, am explicat mai multe.
    http://mysport.gsp.ro/glontz24/note/nimeni-nu-da-in-bute-5903.html

    doroftei are dreptul sa vorbeasca, dar e rusinos ce face.asta e invidie.
    de ce nu spui si pe ce loc se aflau la momentul disputelor adversarii,nu dup cativa ani.toti au fost campioni. iar mendy a fost pelocul 1 la challenger anul trecut, si-a castigat dreptul sa joace cu bute, daca lucian refuza, ar fi pierdut centura
    deodata o tara polina de specialisti in box, peste tot...te rog citeste ce e la link-ul ala

    RăspundețiȘtergere
  2. marcel,eu am spus in mai multe randuri ca Doroftei are o anumita frustrare,dar cei care spun ca Bute a boxat nu tocmai cu cei mai buni adversari din categoria sa au dreptate.el e posibil sa fie cel mai bun din lume si sa ii bata si pe ward,froch,pavlik si kessler in acelasi an daca ii provoaca pe toti,dar pana la momentul adevarului,faptul este ca sa dovedeasca suprematia totala la categoria super mijlocie trebuie sa unifice macar o centura cu 2 dintre adversarii mai sus scrisi care detin centurile WBA WBO WBC.iar eu nu contest decat faptul ca se face mare zarva si propaganda aiurea.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com