7 iulie 2011

Meciul lui Bute cu anonimul cu nume de pateu de porc a isterizat Romania!


By on 7/07/2011 02:53:00 p.m.


Gala de box in care Lucian Bute il infrunta pe anonimul cu nume de mezeluri si fotbalist de liga a 2 a Jean Paul Mendy a creat isterie generala in Romania.Siteurile te invadeaza cu reclama despre aceasta gala,televiziunile promoveaza in exces fiecare basina si ragaitura trasa de Bute iar laudele si asanele sunt la rang de Cassius Clay sau Joe Frazier.
Fostele glorii din sportul romanesc ne indeamna sa iesim in strada dupa ce Bute il rapune pe "jupanul" Mendy ca si cum o victorie a Nationalei Romaniei de Fotbal contra echipei nationale Santa Lucia ar trebui privita ca o performanta.

Spoturi publicitare cu Hagi care il indeamna pe Bute "sa faca bine" se preling pe sticla televizorului.
De asemenea si mici franturi cu Adrian Mutu alaturi de Lucian Bute ne sunt aratate pe micul ecran ,Mutu indemnandu-l pe Bute sa il bata pe Mendy "cum a batut el ospatari".
In general noi romanii avem darul de a face din orice basina o stire.

Adevarul este undeva la mijloc.Lucian Bute este un campion mondial cum ar fi o campioana mondiala la fotbal care in optimi sa elimine Nigeria,in sferturi Croatia,in semifinale Suedia si sa joace finala contra Italiei si sa o castige la penalty-uri.

Lucian Bute nu a avut adversari de calibru in toata cariera lui,motivand de fiecare data ca nu el este cel care isi alege adversarii.

Jean Paul Mendy se afla astfel in clasamentul oficial Supermijlocie pe locul 16.Primele 4 locuri sunt ocupate de Lucian Bute si inca 3 adversari pe care campionul mondial refuza sau nu e inca cazul sa se lupte cu ei.Andre Ward,Carl Froch si Mikkel Kessler!

Lucian Bute este de conjunctura campion mondial,poate el este cel mai puternic din lume la Supermijlocie dar atata timp cat nu a avut cei mai buni adversari posibili,oamenii au voie sa aiba si o mica indoiala.O lupta contra unuia dintre cei 3 amintiti mai sus ar spala toate pacatele si ar pune punct speculatilor,pana atunci Lucian Bute mai are de infruntat inca un bucatar care la 38 de ani a reusit sa ia doar o medalie de bronz la amatori in 1997,este vorba de Mendy (boxerul nu pateul de ficat sau fotbalistul francez trecut pe la Dinamo acum 5 ani).

Nu uitam totusi nici de frunza lui Udrea care apare pe toate panourile care promoveaza meciul,chiar si aici politica si-a bagat coada,aducerea lui Bute in Romania si posibilitatea lui sa lupte in tara natala este egal cu PDL,sau asa isi doresc gunoaiele de la putere sa fie vazuta aceasta gala.Se aude ca o mare majoritate din partidul doamne Udrea au primit invitatii gratuite la Gala de box.La noi toate au legatura cu politica,nu poti nici sa te caci pana nu vezi ce culoare politica are cacatul care iti iese din cur.

1 japkomentarii:

  1. perfect adevarat. din lipsa de ceva inteligent, romanii sunt pasionati de Nimic. pseudolupta dintre oamenii mentionati mai sus este intradevar o propaganda ieftina iar meciul nu are nici o valoare pentru un om cu o gandire cel putin mediocra. deznodamantul il cunoastem in proportie de 95%. din moment ce mendy "nu a fost compatibil" sa lupte in Canada ne putem da seama ce adversar are "romanul nostru", cum ar spune mai tot prostu. numai bine

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com