17 iulie 2011

Analfabetul din Ghencea a ranjit fasolea si a glumit cu reporterii in acelasi interviu in care a vorbit despre moartea lui Sames.


By on 7/17/2011 07:20:00 p.m.

In ziua cand Stefan Sames,unul dintre cei mai buni si emblematici jucatori la echipa din Ghencea a decedat,patronul echipei la care Sames a facut istorie castigand doua titluri si doua cupe in anii 70,intrebat de moartea fostului fundas a raspuns ca nu va trimite nimic , o sa il puna pe Argaseala sa trimita o coroana din partea clubului si tot in acelasi interviu,patronul analfabet cu avere ilicita si 2 neuroni si aia morti ,a ranjit fasolea tot timpul glumind cu reporterii de parca era cea mai fericita zi din viata lui.

Lipsa de respect dar sa nu uitam si prostia din capul acestei marionete de paie erupe chiar si in momente delicate.Crezand ca totul se cumpara cu bani , nenorocitul din Ghencea probabil nu stie ca Stefan Sames are peste 270 de meciuri la Steaua si reprezinta infinit mai mult pentru stelisti decat becali.

Un om de prost gust,de doi lei, mizerabil,analfabet,grobian,ursuz si flegmatic cum este patronul din Ghencea, ar trebui tinut undeva inchis,sub observatie,pentru a nu avea iesiri paranoice care poate umbrii orice eveniment sau moment.

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com