27 iulie 2011

Suntem de rasul lumii, mereu am fost asa!Vezi isprava cu Nigeria !


By on 7/27/2011 12:25:00 p.m.

Patania cu Argentina care a anulat amicalul cu Romania nu e prima pe care o pateste selectionata romana.Practic argentinienii ar fi venit in Romania daca Sandu ar fi acceptat ca acestia sa vina cu jucatori de la selectionata B.Un lucru asemanator s-a intamplat in noiembrie 2005 cand Romania trebuia sa dispute un amical cu nationala Nigeriei.Africanii au ajuns in Romania cu o ora inainte sa inceapa partida in papuci si bermude pe un frig apasator.Fiind obositi si infometati,nigerienii au mancat toate bomboanele de la receptia hotelului si au cerut amanarea partidei cu cel putin 2 ore.In acest timp africanii si-au cumparat tricouri de la magazinul Unirea unde le-au si inscriptionat

Problemele au inceput cand echipa africana a fost nevoita sa stranga 11 jucatori de camp,ei apeland in ultima clipa la cativa jucatori de la FC National si FC Targoviste, reusind sa stranga chiar si 2 rezerve pe langa 11 de start.

Ca si acum,Mircea Sandu a aratat cu degetul spre federatia nigeriana pentru debandada organizarii amicalului.


citat cotidianul.ro 17 noiembrie 2005 :

Mircea Sandu a spus ca vina o poarta in special Federatia Nigeriana, pentru ca nu si-a anuntat din timp jucatorii din Europa, iar cluburile acestora nu le-au mai permis sa onoreze convocarile. „Acest meci a fost perfectat saptamina trecuta, iar greutatile au aparut cind delegatia africana a venit cu prea putini jucatori din campionatul intern, urmind ca restul sa vina din Europa, dar daca nu au fost anuntati din timp, n-au putut veni toti“, a declarat Nasu’.

Intrebat cind vom vedea o echipa mare la Bucuresti, oficialul FRF a dat din nou vina pe politicieni, declarind ca trebuie mai intii sa avem un stadion de calitate si cite un milion de euro pentru organizarea unui astfel de eveniment.

2 japkomentarii:

  1. hahahaha daca faza cu niegrienii ii adevarata n-am ce zice :))) amuzant really amuzant. Ingrid

    RăspundețiȘtergere
  2. definitiv la nationala nu ai pentru cine paria,sunt toti comunisti, e un risc incert si nefondat, asa incat ramanem la pariuri sportive online doar pentru europeni...din pacate;)

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com