7 iulie 2011

Unirea Urziceni in cavou! Dupa ce a fost ajutata din toti rarunchii sa castige campionatul in dauna lui Dinamo,Urziceni a fost ieri desfintata oficial


By on 7/07/2011 02:19:00 p.m.


Dupa ce in ultimii 4 ani de zile am asistat la campioane in premiera in Liga I,ieri campioana de acum 2 ani,Unirea Urziceni a fost desfintata oficial.

La doar 2 ani de la castigarea campionatului in 2009 si participarea in grupele Champions League si in primavara Europa League ,Unirea Urziceni a retrogradat sezonul trecut iar ieri a fost dezafiliata oficial si desfintata "pe persoana fizica".

UNDE SUNT BANII??
Cu peste 20 de milioane de euro venituri din cea mai importanta competitie intercluburi din Europa,Unirea Urziceni nu a reusit sa reziste nici macar 1 sezon in Liga I dupa marile ei performante.Patronul Dumitru Bucsaru,a luat totii banii, a vandut toti jucatorii,tabela de marcaj,scaune,turnicheti,veceuri si a decis sa investeasca in proiectele imobiliare pe care le detine si abandonand clubul Unirea Urziceni in mizerie.

CINE E DE VINA?
Cine este de vina pentru ca banii obtinuti din performanta unor echipe nu raman in fotbal ci merg in buzunarul actionarilor care isi cumpara case si masini?

2009 este anul in care Urziceni a castigat Liga I in dauna lui Dinamo care a stat pana in etapa 32 pe primul loc.Jocuri de culise,manageri perversi care isi faceau aparitia in emisiunile televizate ca sa influenteze arbitrajul,adversari care se lasau batuti si arbitrii straini pusi pe ruta spania-gica popescu-dan petrescu au facut ca necunoscuta echipa din Urziceni sa culeaga roadele la finalul unui sezon plin cu mizerii.

Oamenii de fotbal sunt chemati la DNA pentru niste declaratii aberante a unui analfabet cioban care bate campii ore in sir pe sticla televizoarelor dar aceasi oameni de fotbal nu sunt trasi la raspundere de nimeni pentru banii care le parvin din drepturile tv,uefa,publicitate,marketing,etc.

Dumitru Bucsaru este unul dintre golanii care a obtinut toti banii de pe urma performantei Urziceniului.Desii putea sa mai tina echipa inca 15 ani in prima liga cu cei peste 20 de milioane de euro,impostorul din Baragan a optat pentru a lua banii si a ii investii in afacerile proprii.

Alo ,DNA , ne aude cineva?

2 japkomentarii:

  1. dna e condusa de niste spoitori slugarnici ai marinarului. sigur puscariasul patron de fotbal a impartit banii si cu altii inclusiv cotizand la campania electorala a lui basescu (cu b mic)

    RăspundețiȘtergere
  2. cumva, ceva asemanator se intampla si la galati cu infractorul de marius stan. numai ca otelul nu va fi probabil desfintata ea nefiind patronata de marius stan. patronii din liga 1 impreuna cu impresari si sefii federatiei si ligii ar trebui sa primeasca pedepse cu inchisoarea cumulate mai mari decat intreaga armata nazista. am zis

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com