26 iulie 2011

Nimeni nu ne mai vrea! Argentina a spus pas,doar Andorra e libera pentru un amical pe 10 august!


By on 7/26/2011 01:57:00 p.m.


Inevitabilul s-a produs!Dupa luni de zile in care oamenii trageau sperante ca il vor vedea pe Lionel Messi pe noul stadion national,stirea ca Argentina nu mai vine la Bucuresti sa faca o miuta cu Dodel,Banel si Miaunel a "cutremurat" inimile fanilor tricolori.Mircea Sandu a "incropit" o conferinta de presa unde a spus ce si cum,iar sansele ca nationala sa "execute" un amical pe 10 august sunt la fel de mari precum sansele de calificare la euro 2012.

Mircea Sandu a dat asigurari ca oamenii isi vor primii banii sau biletele vor putea fi folosite pentru meciul din preliminariile Euro 2012 cu Franta din Septembrie!Insa lucrurile nu stau chiar bine, preturile biletelor la amicalul cu Argentina avand un pret semfinicativ mai mare decat la orice alta partida care se va disputa pe National Arena anul acesta, pentru ca argentinienii ar fi venit sa joace contra cost la Bucuresti si pretul total al evenimentului ar fi undeva la 1.5 milioane euro.Costul unui bilet la peluza pentru partida cu Argentina era in jurul a 70 de ron,este aproape imposibil sa crezi ca la un meci din preliminarii cel mai ieftin bilet sa coste 70 de ron , cand majoritatea oamenilor in Romania inca muncesc 2 zile pentru 60 de ron (30 ron pe zi). Astfel daca biletele se reporteaza la meciul cu Franta , romanii ar fi inca o data pacaliti de Federatia Romana de Fotbal pentru ca ar platii un pret pentru o partida contra cost si ar primii un meci care se disputa obligatoriu in preliminariile UEFA fara ca federatia sa suporte vreun cost.

In alta ordine de idei ,singura nationala care nu are angajament pe data de 10 august este nationala Andorei!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com