29 iulie 2011

Knattspyrnufelag,17 Nentori,Nijmegen,Elfsborg......Varazdin! Dinamo a repetat episoadele rusinoase cu pescari si oameni de serviciu cu croatii.


By on 7/29/2011 12:18:00 a.m.

Dupa episoadele cunoscute si de orice gospodina din Romania cu pescari,schiori,albanezi si sarantoci, Dinamo a comiso din nou joi seara in turul 3 preliminar al Europa League!De aceasta data insa ,dinamovistii au sansa sa remonteze meciul in returul din Croatia.


CRONICA DE MECI
Cu un atac inexistent care parea din alt film (Danciulescu-Niculae),Dinamo a inceput totusi bine partida prin autogolul unui cetatean croat,ba chiar avantajul a fost dublat de Moti prin o executie de zile mari.Minutul 40,atmosfera linistita ca de obicei in Stefan cel Mare (singurul loc fara atmosfera),copii umflau baloane,fete simpatice urmareau "printi" pe teren pentru noi cuceriri,barbosi furiosi strigau lozinci alaturi de baietii din galerie,clovnul Borcea imbracat in roz pufaia strident din trabucul cu aspect de cacat,chiar si "Bombonel" fiind prezent la aceasta partida.Croatii insa surpind prin doua goluri care par desprinse din filmele cu Chuck Norris ,doua lovituri,doua victime.STUPOARE 2-2! Injuraturi de morti si mama se aud din peluza PCH.Danciulescu este trimis la azil sau comparat cu o mumie egipteana!Pana la final dinamovistii mai rateaza un penalty si suteaza in bara dar rezultatul se termina 2-2.

Dinamo a scris o noua fila de istorie a rusinii dar are sansa sa stearga dezastrul din aceasta seara cu o calificare in play-off saptamana viitoare.

OFF : In acelasi timp Gaz Metan ii tinea piept lui Mainz (locul 5 in bundesliga) si obtinea un nesperat rezultat de egalitate 1-1, fara vedetele Eric si Parvulescu pe teren.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com