17 iulie 2011

Otelul a Buşit Steaua !


By on 7/17/2011 11:53:00 p.m.


Otelul a castigat supercupa Romaniei in dauna Stelei prin golul lui Buş!

Cele doua luni de analize si dezbateri ale televiziunilor de sport din Romania au fost spulberate in 90 de minute duminica seara!

Dupa 2 luni in care orice basina,amical,declaratie,reclama,antrenament sau stire despre Steaua era analizata la sange , si diversi specialisti in fotbal raspundeau prompt ca Steaua e favorita la titlu in noul sezon pentru ca a realizat niste transferuri nemaipomenite,steluta de nicaieri a patronului cu fecale in loc de creier a dezamagit inca din debutul sezonului fiind invinsa de Otelul.

Totusi microbistii romani au avut placerea sa revada superbele executii ale lui Nicolita care centreaca cu efect pe dupa poarta,spre dezamagirea copiilor de mingii care alearga dublu pentru a recupera mingiile trimise bezmetic de singurul jucator de etnie tigan din lotul militarilor.

Laudat de toti "intelectualii" din fotbalul romanesc, Gardos a fost facut clatita in mai multe faze ale meciului de vedetele internationale Ibeh si Pena.

Tare in gura inainte de evenimente si meciuri, managerul cu apucaturi feminine de pe banca stelei a avut o aparitie timida in supercupa ,preferand sa stea in staul de aceasta data.
Daca cu 5 ani in urma acuza ca Supercupa Romaniei si Cupa Romaniei sunt trofeele ratatilor acum Coana Meme ar fi dat si parul din cap ca steluta lui sa retina supercupa in detrimentul moldovenilor.

altele :
+ Lucian Bute a fost folosit pe post de asistenta care inmaneaza medaliile si trofeul.
+ Dodel a cazut la datorie in minutul 3 al meciului cand si-a fracturat nasul.Dupa episoadele "batuta de la Oltenita" si "cazut in baie" ,fotbalistul cu alura de santierist s-a facut de bafta inca o data.
+ Victor Piturca si Florin Marin au asistat la supercupa, acestia fiind nemultumiti si luati de somn din pricina partidei modeste.

2 japkomentarii:

  1. Era de asteptat ca Steaua va fi invinsa. Am mizat pe ei cu pariuri live, dar otelul au fost mai puternici. Foarte multe schimbari au avut loc la Steaua, sper ca in sezonul asta vor reveni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, era de asteptat cum spui tu, doar ca...speranta o aveam cu totii, nu? :))

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com