30 august 2011

Blaturile au revenit in Liga I! Mioveni administreaza canamicina Gazului Metan,unul din invetatorii blaturilor Ioan Horoba face pe nevinovatul!


By on 8/30/2011 01:34:00 p.m.


Luni seara ,fotbalul romanesc a asistat la o noua rusine in campionatul Romaniei!Trecand prin 4 etape cu zero puncte acumulate si zero goluri marcate, echipa CS Mioveni inzestrata cu mai multi jucatori-fosile,a realizat minunea etapei,umilind echipa Gaz Metan ,cea care a facut senzatie in preliminariile Europa League eliminand Mainz si batand cu 1-0 pe Austria Viena.Patrula Doi! Atat a fost scorul final in favoarea Mioveniului care a bifat mai multe recorduri,primele goluri in campionat dupa 5 etape si prima victorie!

Cu totii stim ca in conducerea lui Gaz Metan ,omul care dirijeaza apele e Ioan Horoba,pe vremuri mana dreapta a lui Jean "Blatula" Padureanu aka Lordul la Gloria Bistrita,Horoba se pare ca aplica la Medias acelasi tratament care il aplica si la Bistrita.Echipa poate surprinde facand rezultate bune in campionat si urcand pana la un loc anume,dar poate sa suporte si umilinte ingrozitoare la scoruri de tenis!Cum carcotasii au vorbit despre victoria lui Dinamo la Medias cu 5-0, noi nu am spus prea multe pentru ca facand o comparatie intre Mioveni si Dinamo ,toate avantajele sunt pentru Dinamo,astfel ca victoria lui Dinamo contra lui Gaz Metan cu 5-0 nu poate fi comparata cu cea a CS Mioveni 4-2 de ieri seara (Dinamo avand 5 victorii consecutive in timp ce Mioveni a marcat si castigat pentru prima data in etapa a 5 a!!).

Resuscitarea Mioveniului de catre Gaz Metan este sigura si vizibila.Aseara am asistat la o noua demonstratie de forta a partii intunecate din Liga I! Inca mai visez blaturi, spunea Jean Padureanu intr-un interviu acum cateva luni in prostsport! Din pacate blaturile sunt reale,sunt vizibile,palpabile si nu sunt doar in imaginatia unora.

Sigur contactat de televiziunile de sport,Ioan Horoba a negat orice suspiciune si a dat vina pe accidentarile jucatorilor si pe absente,el negand aproape la fiecare aparitie orice stire despre Gaz Metan fie ea pozitiva si negativa din start.

1 japkomentarii:

  1. La acest meci se poate veni si cu scuza "oboselii acumulate". Oricum, nu stiu ce sa zic, daca a fost sau nu blat. Fiind din zona, urmaresc indeaproape meciurile Gazului si pot spune ca se simte mirosul infect al acestui personaj inrudit cu Lordul.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com