4 septembrie 2011

Gica Popescu , din fotbalist de nationala in jartea si marioneta a fratilor Becali!


By on 9/04/2011 06:19:00 p.m.


Cu un păr precum peria de curăţat wc-ul,cu gropi abrupte în obraz,cu numeroase operatii estetice pentru curăţarea feţei de mizerie şi cu o dicţie precum un şcolar cu 2 clase ca trenu',Gica Popescu apare tiptil ocazional si loveşte in jucătorii care nu sunt impresariaţi de catre mentorii lui spirituali ,Ioan si Victor Becali!

Acesta vorbeşte in termeni laudativi la adresa fotbalistilor impresariati de cele doua căpuşe ale fotbalului românesc fratii Becali,ia luat apararea lui Adrian Mutu cand acesta era detinut de impresarii albanezi dar nu a contenit sa il atace fara perdea in vremea cand acesta a facut un "hiatus" cu un impresar italian.Ultimul atac al nemernicului cu chip de monstru,este la adresa celui mai vandabil si valoros jucator roman al ultimilor ani ,Gabriel Torje.Popescu a afirmat ca Torje nu este o pierdere pentru Nationala atata timp cat el a jucat cateva meciuri la nationala si a dat 2 goluri cu Luxemburg.Popescu mai afirma ca transferul lui Torje la Udine este egal cu zero , SI CE? a replicat fostul international.

Jarteaua cu chip de mumie,cu un trecut ok fotbalistic dar cu un prezent de ticalos fara glorie,uita ca este inculpat intr-un dosar de coruptie alaturi de prietenii sai dragi Ioan si Victor Becali.

Acesta este cercetat intr-un dosar de coruptie alaturi de alti oameni din fotbal precum Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - actionar majoritar FC Rapid Bucuresti, Sica Puscoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Otelul Galati, actual manager la Steaua, Cristian Borcea - presedintele executiv al FC Dinamo, Jean Padureanu - presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Mircea Stoenescu - fost presedinte la Dinamo si Gheorghe Netoiu - fost actionar la FC Dinamo.

Acuzatii au prejudiciat patru cluburi de fotbal cu suma de 10 milioane de euro, suma provenita din transferurile de jucatori. Statul a fost prejudiciat si el, din urma tranzactiilor urmand sa revendice taxe in valoare de 1,7 miliarde de euro.

Fata de Gheorhe Popescu au mai aparut in ultima perioada informatii controversate referitoare la anumite acte de coruptie printre care si introducerea in tara a unui milion de euro fara sa il declare in scopul impozitarii acestuia de catre stat. De asemenea exista informatii cum ca acesta a ocupat abuziv un teren apartinand unor batrani prin prezentarea de acte de proprietate false, drept consecinta batranii proprietari l-au dat in judecata, dosarul fiind in acest moment pe rol la Curtea de Apel Bucuresti.
(intact news)



"Ce tot il ridicati in slavi pe Torje? A dat si el 2 goluri! N-a stat nationala nici in Hagi, nici in Popescu, nu sta nici in Mutu, nici in Chivu, deci nu va sta nici in Torje! Ok, s-a transferat la Udine si ce? a spus Gica Popescu.

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com