7 septembrie 2011

Ne-am facut de ras! Cultura de cartofi in loc de gazon,imn spurcat de tenor,echipa o rusine ,Piturca penibil!


By on 9/07/2011 02:28:00 p.m.

Romaneste.Asa poate fi descrisa inaugurarea stadionului "National Arena"!Inca de la intrarea pe stadion se simtea un aer tiganesc,spectatorii veniti cu drapelul Romaniei de acasa au fost obligati sa arunce la gunoi la propriu orice steag sau esarfa cu tricolorul.

In arena,spectatorii obisnuiti au avut de ales ca bufet  hot dog (10 lei bucata) si  apa plata! In acest timp la zona VIP s-a mancat si baut de la tiramisu,salata de pere,piept de pui afumat cu taitei,whisky,gin pana la ananas,pepene,migdale.

Mai departe spectacolul a continuat cu Marcel Pavel cantand imnul national dupa propria lui formula si manelizand de multe ori anumite cuvinte.

In teren jale mare,Piturca a pregatit un nou episod din serialul "Frica".Dupa ce ne-a delectat cu niste meciuri rusinoase in campaniile trecute cu Olanda sau Franta la Euro 2008,Piturca nu a abandonat tactica rusinoasa si fricoasa si a mai jucat inca o data la ciupeala desi echipa Romaniei era obligata sa invinga pentru a spera la ceva.

O alta surpriza neplacuta a fost gazonul,o rusine practic,o orezarie mizerabila,o cultura de cartofi.Multi dau vina pe cel care a pus gazonul,insa o teorie mai plauzibila este aceea cum ca la ordinul lui Piturca s-au pus transee in gazon pentru a incurca jocul de pase si posesie al francezilor.Noua ne-a iesit!Un nou egal pentru cv-ul lui Piturca,insa romanii urmaresc din nou un turneu final de la televizor.

Modul miselesc si mizerabil in care ne comportam in fotbal de cativa ani ne arata pur si simplul si gandirea primitiva si faptul ca ne multumim mereu cu putin si cu titulatura de "nu ne-am facut de ras".Asa a fost si aseara,analizand scorul este unul exceptional,dar care ii foloseste doar barbugiului.Chiar si cel mai optimist suporter a avut de obiectat in momentele cand jucatorii nationalei Romaniei trageau de timp ca ultimii milogi ca sa se incheie mai repede partida cu 0-0.

Viitorul e sumbru,concluziile sunt putine si acelea negative.Fotbalul este un joc ingrozitor,enervant si trist daca esti in postura unuia care simpatizeaza cu o echipa de doi bani care nu face performanta si se limiteaza doar la a nu se face de ras!

1 japkomentarii:

  1. Pentru mine publicul a fost o surpriza placuta. Desi, si publicului am ceva sa-i reprosez. Trebuia sa inceapa sa fluiere din minutul 70, cand s-a stiut rezultatul din Bosnia, si mai trebuia sa-i trimita biletele explicative lui Piturca. Sa inteleaga si el de ce fluiera publicul.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com