19 septembrie 2011

O stare de fapt!


By on 9/19/2011 12:48:00 p.m.

Intrarea grosolana a lui Gardos asupra lui Cosmin Bacila nu este o intamplare nefericita.Lucrurile sunt mult mai elaborate si mai grave iar faptul ca Steaua joaca dezlanat si pompieristic se datoreaza in mare masura stresului si spiritelor negative transmise de pe banca tehnica in teren.Un om care parca il are pe dracu in el ,se afla meci de meci pe banca tehnica alaturi de antrenor si se zvarcoleste la fiecare faza,gesticuland,aratand,implorand,injurand,imbrancind si protestand arbitrajul sau adverasarii.Acesta este Mihai Stoica,un naparstoc si un neavenit intr-un fenomen prea frumos pentru un om asa de mic si de nesabuit.Locul jigodiei este undeva in spatele blocurilor din cartierul Ghencea,intre ghetourile tiganilor care bat mingea,jefuiesc batrane si violeaza fetite de gradinita.
Acest individ cu apucaturi neobrazate si fetisuri bizare ,calca in fiecare etapa in picioare orice prinde,de la conducatori,la cluburi,jucatori ,antrenori sau manageri ,mai nou si ziaristi.Se pretinde ca fiind cel mai bun in toate domeniile si le sugereaza jurnalistilor ca au mintea cocosului.Genereaza adevarate polemici pe criteriul performantelor realizate de echipele la care dumnealui a activat ca manager,lingau,limbist,sluga sau argat.Ascunde realizarea performantelor facute de antrenori,jucatori sau finantatori,lasand vizibila doar varianta managerului general care unde paseste rasare soarele!

Cand o sa apara un om demn si integru care sa-i arate drumul catre tomberon acestui gunoi neispravit care isi duce veacul de mai bine de 15 ani in fotbalul romanesc !?!?!?

3 japkomentarii:

  1. Parearea mea este ca, pe langa stresul permanent, agresivitatea jucatorilor este una inoculata de antrenor.
    Steaua a devenit o echipa "rea" de cand il are pe Levi antrenor. Pana si Banel, toata viata fair play, devenise agresiv si faulta peste masura.
    Antrenorii spun ca "rautatea" in joc trebuie sa existe, ca fara ea echipa nu se impune. Problema apare cand tot ce ramane e rautate.
    Bourceanu este un exemplu de fotbalist "rau". Dar, din cate stiu eu, Bourceanu nu a facut niciodata ce a facut Gardos care a inteles gresit ce inseamna sa fii "rau" in teren.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai si tu dreptate fotbal fan,dar e vizibil prea multa presiune pusa aiurea,steaua nu mai inseamna nimic in fotbalul romanesc,se tot bate piua ca e condamnata sa castige campionatu,alti nebuni viseaza la finala europa league,dar in schimb au venit niste jucatori care pana la o varsta destul de inaintata nu au realizat nimic in fotbal (bourceanu,florin costea,prepelita) sau jucatori care in sezoanele trecute marcau maxim 3 goluri pe an (Rusescu,Mihai Costea,Nikolic).steaua are o echipa doar de contraatac,atacul pozitional si deschiderea adversarului sunt o necunoscuta pentru ei.Norocul lor ca schalke nu a fost nevoita sa castige meciul,fiind primul din grupe si in deplasare.In rest in campionat 3 infrangeri si 1 egal in 7 etape.trebuie sa revina cu picioarele pe pamant sa nu mai vorbeaca tampenii si sa nu mai isi faca iluzii si sa le insufle si jucatorilor aceste declaratii penibile. Steaua din momentul acesta (antrenor-jucator-conducere) nu poate obtine mai mult de un loc 4-6!

    RăspundețiȘtergere
  3. Perfect de acord cu tine. Asa e. Transferurile sunt facute ca sa fie. Bourceanu si Tatu par, totusi, sa aduca un plus.

    Esti optimist cu locul 4-6. In felul asta, Steaua are sanse putine sa termine in primele 6.
    Sa ne gandim ca urmeaza si schimbarile de antrenori!

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com