5 septembrie 2011

Va fi un meci al prieteniei,pariati pe CFR Cluj a spus Adrian Porumboiu!


By on 9/05/2011 12:29:00 p.m.

Cineva spunea odata la tv ca daca faci un anunt la televizor ca in Piata Universitatii se dau palme gratis, tot vin macar 20 de netoti!

Ultima isprava de acest gen este comisa de Adrian Porumboiu,acesta a aruncat pe gura o duma de tipul "Marian Iancu" ,spunand ca cine pariaza pe CFR Cluj in meciul cu Otelul se imbogateste!
Patronul moldovenilor mizeaza pe faptul ca CFR Cluj a blatuit un meci cu Otelul anul trecut pentru ca otelarii sa castige titlul,acestia returnand favoarea in campionatul recent inceput!

Ultimele informatii venite din lumea pariurilor sunt ca se pariaza "in draci" pe sfatul dat de Porumboiu!

"Va fi un meci al prieteniei, jucaţi 2 solist la siguranţă. Dacă nu iese aşa, nu mai vorbesc de fotbal un an" - Adrian Porumboiu.

Speram ca lui Adrian Porumboiu sa nu ii iasa "profetia" si ne asteptam ca in acest caz sa se tina de promisiune sa nu mai il vedem pe sticla macar 1 an!

2 japkomentarii:

  1. Heh, de data asta o sa folosesc cote pariuri Unibet, sa speram ca predictia lui Porumboiu e corecta. In caz contrar voi pierde foarte multi bani :D

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com