6 aprilie 2011

Amenintat cu biciul si inchisoarea ,Radoi a mai bifat un meci printre camile!


By on 4/06/2011 01:33:00 a.m.


In timp ce in Europa,lumea buna a fotbalului se disputau meciuri colosale si spectaculoase cu Real Madrid,Inter,Tottenham si Schalke la timona si cu o distributie de oscar precum Cristiano Ronaldo,Benzema,Kaka,Modric,Van der Vaart,Raul,Sneijder sau Eto`o,undeva departe pe alt continent in zone mai putin civilizate si mult mai calduroase,amenintat cu biciul si inchisoarea,Mirel Radoi disputa un meci din Liga Campionilor Asiei.

In zgomot de rugi ale arabilor,seici cu slapi in picioare,fuste pana la glezne si prosoape pe cap,femei care nu au voie sa isi arate nici macar degetele de la picioare,camile care calca nisipul in picioare scuipand din cand in cand cu flegme de marimea unei mingii de tenis si oaze cat mai rare,Printul desertului cum l-au poreclit cei de la sportro a fost prezent pe teren la meciul de doi lei dintre Al Hilal si Al Jazira (echipa de fotbal nu televiziunea).

In final Al Hilal s-a impus cu 3-1 in fata echipei cu nume de televiziune ,Radoi fiind integralist.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com