6 aprilie 2011

Inter a fost violată de nemţii de la Schalke 04 chiar la Milano!Chivu eliminat a 2 a oară in 3 zile,de doi lei speranţe de calificare!


By on 4/06/2011 12:52:00 a.m.


Schalke 04 a sters pe jos cu campioana europeana en-titre Internatzionale Milano chiar pe "Giuseppe Meazza" din Milano! 5 boabe au administrat baietii din Germania italienilor.Dupa ce Inter a deschis scorul prin golul de generic a lui Stankovic de la mijlocul terenului,nemtzalaii au egalat imediat prin Matip.La 2-1 pentru Inter cand Milito reusea primul gol in actuala stagiune UCL ,macaronarii credeau ca totul revine la normal,fals,nemtii au inceput sa dea gol dupa gol si au spus stop de abia la 2-5!

Desigur pe parcusul jocului au mai avut loc evenimente precum cel din minutul 60,cand rudimentarul Cristian Chivu a primit un nou cartonas rosu acumuland 2 eliminari in 4 zile dupa cel primit in partida de sambata seara cu AC Milan din campionat.

In alta partida Real Madrid a maturat cu Tottenham pe Bernabeu administrandui 4 boabe si eliminand practic echipa engleza din sferturile de finala!

Inter Milano (Italia) - Schalke 04 (Germania) 2-5 (Stankovic '1, Milito '34 / Matip '17, Edu '40, '75, Raul '53, Ranocchia '57-aut.)
Real Madrid (Spania) - Tottenham (Anglia) 4-0 (Adebayor '4, '57, Di Maria '72, C. Ronaldo '87)

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com