11 aprilie 2011

CLICK WALLPAPER !Badea: "Declaraţiile lui Porumboiu sunt jignitoare! " / Porumboiu : " Badea să se scoale în picioare dacă vrea sa vorbeasca cu mine"


By on 4/11/2011 03:37:00 p.m.


"Cred că înainte de a-i răspunde domnului Porumboiu, Comisia de Disciplină a LPF trebuie să se autosesizeze. Sunt afirmaţii jignitoare peste care nu se poate trece cu vederea. Nu pot fi acceptate reacţiile publice de «ciocoi» noi sau vechi ale reprezentanţilor unor cluburi. Din punctul nostru de vedere, FC Dinamo a sesizat Comisia de Disciplină, iar domnul Porumboiu este invitat să probeze ultimele declaraţii" , a spus Badea.


"Probele mele sînt afirmaţiile lor, iar Badea să se scoale în picioare dacă vrea să vorbească despre mine!"

"Intervenţiile celor de la Dinamo sînt tardive şi n-au nimic în comun cu realitatea. Trebuia să-l reclame la comisii pe Cristi Borcea, cînd a zis acele lucruri, pe care eu le-am repetat acum, chiar în faţa camerelor de luat vederi! Există imagini la Antena 1 cînd Borcea îi spune lui Andone, în timpul unui cantonament, că i-a cumpărat şi firele de iarbă. Probele mele sînt afirmaţiile lor. În plus, de ce conducătorii lui Dinamo n-au luat poziţie şi nu l-au reclamat şi pe Gigi Becali, cînd acesta a spus că Andone plimba valiza pe la Cluj, la acel celebru meci U Cluj - CFR?", a spus Porumboiu.

"Badea dacă vorbeşte de arbitraj înseamnă că nu ştie de unde e şi nici de unde vine. E greu să vorbească el despre fostul arbitru Porumboiu. De fapt, cînd vrea să facă declaraţii despre Porumboiu, Nicolae Badea ar trebui să se scoale în picioare!", a încheiat Porumboiu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com