27 aprilie 2011

Schalke 04 0-2 Manchester United ! Sir Alex aproape de a 3 a finala in ultimii 4 ani!


By on 4/27/2011 02:34:00 p.m.


Manchester United a invins Schalke 04 in prima mansa a semifinalei Champions League cu 2-0 in deplasare si e aproape calificata in finala de pe Wembley unde va intalni castigatoarea dintre Barcelona si Real Madrid!

Ryan Giggs a deschis scorul in minutul 67 din pasa lui Rooney,doua minute mai tarziu autorul pasei Wayne Rooney a dus scorul la 2-0.
Cel mai remarcat jucator de la Schalke 04 a fost portarul Neuer care a avut niste interventii senzationale care au facut ca scorul sa ramana doar 2-0!
Si antrenorul diavolilor Sir Alex Ferguson a remarcat evolutia lui Manuel Neuer : "Neuer a fost fantastic, a fost cea mai buna prestatie a unui portar advers pe care o vad de când sunt la United. Sunt sigur ca au mai fost si alte prestatii bune, dar în seara asta am vazut cu adevarat un mare jucator", a spus Ferguson.

Cea de a doua semifinala a Ligii Campionilor se disputa azi ,prima mansa la Madrid,Real Madrid vs Barcelona 21:45 Tvr1/dolcesport

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com