24 aprilie 2011

Craiova e on a highway to matineu!


By on 4/24/2011 11:14:00 p.m.


Chiar in ziua de Paste Universitatea Craiova si FC Brasov si-au jucat locul de Liga.Intr-un meci cu multe greseli de arbitraj si stangacii ale jucatorilor,Brasov s-a impus prin jocul superior fata de Craiova si ii trimite pe olteni pentru a 2 a oara in ultimii 10 ani la matineu.

De la anul ochelarii de soare pe care ii poarta patronul Craiovei Adrian Mititelu vor intra pentru prima data in drepturi cand echipa fanion a olteniei v-a disputa meciurile la matineu dimineata la 11:00 in timp ce o familie obisnuita mananca paine cu gem si bea un pahar de lapte cald.Cum turul ligii a 2 a incepe undeva la inceputul lunii august ,ochelarii lui Mititelu vor avea in sfarsit de lucru dupa ani buni de stat la adapostul nocturnei il vor apara pe patronul "cu ochelari de soare" de radiatiile verii!

Totusi Craiova mai are de doi lei sperante ca se va salva in dauna echipei inventatorului Cooperativei, Tata Jean Padureanu.Statisticile ne arata ca Gloria Bistrita nu a retrogradat niciodata dupa anul 1989 astfel sansele ca Universitatea Craiova sa ramana in primul esalon scad vertiginos.

6 etape mai sunt pana la finalul sezonului

programul Craiovei : Vaslui(d),Urziceni(a),Otelul(d),Dinamo(a),Gloria(d)Gaz Metan(a) programul Gloriei : Dinamo(d),Steaua(d),Gaz Metan(a),CFR Cluj(d),Craiova(a),Branesti(d)

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com