29 aprilie 2011

FOTO INCENDIAR ! CLICK PENTRU MARIME NATURALA !EVENIMENT ! Dodel a marcat al doilea gol pentru Steaua in Liga 1 dupa 500 de zile!


By on 4/29/2011 01:51:00 p.m.


In afara faptului ca echipa dintre cimitire a practicat un fotbal de doi lei pe arena din Turnu Severin in meciul cu Pandurii,partida de aseara dintre Steaua si Pandurii a mai adus ceva inedit in fotbalul de circ condus de Mitica Dragomir.Adus la Steaua cu surle si trambite in schimbul sumei de 1.800.000 de euro Cristi Tanase aka Dodel a reusit al doilea gol in campionat pentru militari dupa o pauza de 500 de zile!Astfel fiecare gol marcat de Dodel pentru echipa din Ghencea valoareaza in momentul de fata 900.000 de euro, si ce goluri ,cu Curtea de Arges si Pandurii!!!!

In schimb fotbalistul cu fata de musuroi de furnici ,a atras atentia tuturor in cei 2 ani petrecuti la Steaua pana acum prin femeile usoare alaturi de care s-a afisat la brat de-a lungul vremii,Bomba lui Dodel respectiv Stramba lui Dodel (despre care aflam in ultimile zile ca a fost batuta crunt intr-o bodega)!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com