1 mai 2011

Reghecampf dat afara de Mititelu cu 2 ore inainte de inceperea partidei Craiova vs Urziceni! Il vrei la Steaua?


By on 5/01/2011 01:27:00 p.m.


Ocupat mai mult cu declaratiile si insultele asupra lui Ioan Andone,Reghecampf s-a trezit suspendat din functie de la Universitatea Craiova.Aceasta decizie a fost luata din cauza ca Reghecampf si-a permis sa nu ii retina in lot pe fratii Costea pentru partida capitala cu Urziceni pe motiv ca acestia si-au petrecut ieri ziua la biliard mancand pizza si papanasi.Adrian Mititelu fiind de parere ca si daca au mancat meniuri duble de la McDonalds sau au incercat o parte din dieta miraculoasa a lui Marian Iancu ,fratii Costea pot oricand ajuta Craiova.

Va reamintim ca patronul celor de la Politehnica Timisoara tine o cura de slabire cu chiftelute si jumari prajite in untura!
Ieri am fost la club de biliard cu toată echipa, iar Mihai şi Florin Costea şi-au comandat papanaşi şi pizza. Am considerat că nu are rost să îi reţin în lot dacă asta mănîncă ei înainte de meci", a explicat Laurenţiu Reghecampf.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com