29 mai 2011

Barcelona a batut Man Utd in finala 3-1 si e noua campioana a Europei! Comentatorul isteric al TVR Emil Hossu Longin comentariu de bodega.


By on 5/29/2011 02:10:00 p.m.

FC Barcelona a invins Manchester United cu 3-1 in finala de pe Wembley si si-a adjudecat al patrulea trofeu UEFA Champions League din istorie.

Pentru cei care au urmarit finala pe TVR1 au putut observa comentariul de bodega al celor doi crainici Marian Olaianos si Emil Hossu Longin.
Daca Marian Olaianos a confundat numele mijlocasului ecudaorian Valencia cu Columbia , Hossu Longin si-a permis niste epitete si glume de bodega la adresa echipei engleze.Repetand in multe randuri ca mijlocasul Antonio Valencia e depasit de situatie si mai bine se retrage pe margine sa priveasca.Fiesta lui Hossu a tinut pana aproape de final cand unde a concis ca Valencia,Park si Chicharito nu au ce cauta la acest nivel.

Daca pe Marian Olaianos il iertam pentru emisiunile minunate realizate alaturi de Mitran (Replay) ,domnul baschetbalist nu are nici o scuza ,si il trimitem politicos,sau ii sugeram sa se apuce de comentat altceva,la fotbal ne-am convins.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com