10 mai 2011

Nimic despre Steaua!


By on 5/10/2011 09:39:00 p.m.

Din 5 Iunie,in Statele Unite se va desfasura pe parcursul a 2 saptamani CONCACAF Gold Cup.Un turneu final care pentru zona America de Nord,Centrala si zona Caraibe inseamna la fel ca un UEFA EURO pentru Europa.Castigatoarea editiei Gold Cup 2011 e automat calificata la Cupa Confederatiilor din 2013 Brazilia unde v-a juca alaturi de Brazilia,Spania,Japonia,castigatoarea Euro 2012 si Copa America 2011.

In timp ce ziarele de veceu nu vad viata dupa Barcelona,Steaua si Gigi Becali, noi va spunem ca exista fotbal si pe alte meleaguri in afara de Europa si "Zona Mitica"!

Pe parcursul desfasurarii turneului Nord American,vom fi singurul blog/site de sport din Romania care o sa puna pe "tarla" desfasurarea competitiei,cele mai importante faze/goluri si realizari ale echipelor si in special totul despre selectionata nationalei de fotbal a Mexicului,cea mai puternica echipa din zona CONCACAF.Javier Hernandez,Andres Guardado,Carlos Vela si Rafa Marquez si compania vor juca intr-o grupa aparent simpla cu Costa Rica,El Salvador si Cuba.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com