17 mai 2011

Finala Europa League : FC Porto - Braga 21:45 miercuri


By on 5/17/2011 01:26:00 p.m.


Competitia second-hand a Europei intercluburi aduce in acest an o finala inedita intre doua echipe din Portugalia si o surpriza pe micuta echipa Braga.

Daca cu FC Porto ne-am tot obisnuit sa castige Cupa UEFA sau Champions League in vremurile de glorie in care era antrenata de Jose Mourinho,de micuta echipa Sporting Clube de Braga nu a auzit nici macar tatemare de la Sadova pana la inceputul acestui sezon unde a facut parte si din grupa Sahtiorului in Champions League.

Cazuta din Champions League de pe locul 3 a facut un parcurs de senzatie in Europa League unde a dat tun dupa tun unde a eliminat Lech Poznan,Liverpool,Dinamo Kiev si Benfica.
Cu fotbalisti valorand intre 500.000 si 4 milioane de euro,micuta echipa portugheza a reusit sa surprinda Europa eliminand echipe cu bugete,istorie si jucatori nepretuiti in comparatie cu formatia portugheza.

In timp ce alti urangutani cu creier lichefiat viseaza la finale de Europa League si ca vor domina europa cu jucatori de genul Nicolita,Surdu sau Onofras, sau se mandresc cu o semifinala de Europa League pierduta jenant cu 4-3 dupa ce ai 3-0,echipe mici si anonime care nu insemnau nimic in competitiile europene pana de curand castiga nestingherit an de an a doua competitie ca importanta pe continentul European ultimile exemple fiind CSKA Moscova,Zenit si Shaktar.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com