2 mai 2011

Padureanu despre atmosfera din Ghencea : "Gigi sa scape de fani! Un copil isi intreba tatal ce e aia PIZDA!"


By on 5/02/2011 03:40:00 p.m.


"In Ghencea nu se va face echipa pana cand Becali nu va termina cu suporterii! Pacat ca investeste, isi mananca banii, nervii si sanatatea cu oameni care nu pricep nimic din fotbalul asta. Vin la fotbal sa faca scandal. Fostul CCA a avut altfel de oameni.

"Mie imi pare rau ca am intrat cu astfel de oameni in discutie, lipsiti de ultimele reguli ale educatiei. Sper ca Becali sa scape de toata gloata din Ghencea.

"Ideea cu mutatul Stelei e foarte buna. Ce cuvinte triviale au strigat la adresa echipei lor. M-a adus cineva cu masina si avea un copil de 6 ani care l-a intrebat pe taica-su: "Tata, ce inseamna PIZDA"
", a spus Padureanu la Sport.ro

PÍZDĂ, pízde, s. f. (Vulgar) Vulvă. (macedorom. chizdă; < sl., cf. bg. dialectal, slovac., ceh., pol. pizda, rus. pizdá) [și DMLR]

a fute calul în pizdă expr. (obs.) a avea necazuri, a da de bucluc, a fi la ananghie.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com