17 mai 2011

Becali umbla iar cu lucruri necurate : Un patron inteligen tre' sa poarte mereu la el o valiza!


By on 5/17/2011 12:51:00 p.m.


Ajuns la capatul campionatului cu echipa de pe pasunea Ghencea (linia 41), Gigel Becali aka Ciobanu aka Ursul aka Analfabetul din Pipera pregateste ultimul asalt pentru ca Steluta lui sa mai joace o data in cupele europene.

Interogat la o emisiune de scandal de pe sport.ro, "Varanul" a spus ca la meciul dintre Craiova si Gaz Metan vor asista mai multe valize doldora de "bomboane",el spunand ca un patron inteligent poarta mereu la el o valiza!

Omul cu creier de amiba este convins ca Gaz Metan nu castiga in ultima etapa cu Craiova si a dat ordin ca in meciul cu CFR ,antrenorul surogat sa introduca mai multe rezerve pentru a menaja titularii in vederea finalei cu Dinamo.

"Patronul trebuie sa fie tot timpul cu valiza in brate, trebuie sa o tina legata de mana. Mediasul nu o sa bata niciodata la Craiova, o sa am eu grija de asta!", a spus Becali.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com