5 mai 2011

Steaua cumpara atacanti care dau gol o data la 700 de minute!Mihai Costea si Raul Rusescu 5 goluri in 50 de partide impreuna!


By on 5/05/2011 12:08:00 p.m.


Dupa un nou an dezastruos al Stelei,patronul analfabet cu resedinta in Pipera,anunta din nou vrute si nevrute,hegemonie,transferuri bomba si spune ca la anul o sa spulbere tot ce ii iese in cale dupa modelul ultimilor 4 ani!

Dupa ce s-au pacalit cu atacanti gen Bilasco,Onofras sau Maicon care dau goluri mai rar decat dau fundasii centrali,ciobanul cu 2 clase ca trenul,este aproape de a lua o noua teapa in privinta liniei ofensive care a fost sterila si anul acesta.

Mihai Costea: 23 meciuri, 2 goluri. Medie: Un gol la 733 de minute jucate. Raul Rusescu: 27 meciuri, 3 goluri. Medie: Un gol la 681 de minute jucate.

Raul Rusescu atacantul Urziceniului a fost anuntat chiar dupa infrangerea cu Rapid de aseara ca e ca si transferat in Ghencea unde zice Gigi o sa faca senzatie!Problema e ca la 22 de ani atacantul a avut un sezon dezastru reusind doar 3 goluri in 27 de partide.De altfel in toata cariera sa la Urziceni are marcate 18 goluri in cele 80 de partide jucate din 2005 pana in prezent la Unirea.

Mihai Costea este cel mai ineficient fotbalist din Liga 1 cu cele mai multe ratari in situatie singur cu portarul.Acesta are marcate 2 goluri in intreg sezonul (23 de meciuri),avand doar 13 goluri in intreaga cariera petrecuta la Universitatea Craiova ( 77 partide / 13 meciuri).

Astfel Steaua este pe cale de a se adanci mai rau in criza ofensiva si problemele cu "finalizarea" pe care le are chiar in acest moment cu jucatorii de doi lei de genul Bilasco,Onofras sau Maicon.

De altfel un alt atacant in vizorul Stelei este Junior Moraes cel care transferat in Ukraina nu a reusit sa debuteze nici macar in ziua de azi ,el acumuland deja 5 luni de zile de stat fara sa joace nici macar 1 minut in Ukraina.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com