23 mai 2011

Cele mai surprinzatoare retrogradate in campionatele din Europa ! Depor cade in B dupa 20 de ani,Sampdoria si ea la matineu.


By on 5/23/2011 12:08:00 p.m.


Deportivo La Coruna a retrogradat in acest weekend in Segunda Division dupa infrangerea in fata Valenciei.Fost echipa care a facut ravagii la inceputul anilor 2000 cucerind titlul de campioana in 2000,terminand de 3 ori consecutiv pe locul secund si jucand o semifinala de Champions League se vede acum ajunsa in ipostaza de a parasii primul esalon din Spania pentru matineul Segundei.

O alta surpriza a acestui sezon este Sampdoria care dupa ce a terminat pe 4 anul trecut si a fost la cateva minute de o calificare in grupele Champions League , a retrogradat la finele sezonului din Serie A in Serie B.Rivalii de la Genoa au sarbatorit pe strazi cu cosciuge in mod simbolic decaderea rivalei Doria.

O alta echipa de traditie, de data aceasta din Premier League a coborat in Championship la finalul acestui sezon,este vorba de West Ham United.

Si in Romania lucrurile au stat surprinzator sezonul acesta unde campioana din 2009 Unirea Urziceni a retrogradat fara drept de apel dupa ce patronul a delapidat clubul vanzand toti jucatorii si stadionul la fiare vechi pe bucati.O alta surpriza este Universitatea Craiova care dupa 1 an de scandaluri interne s-a reintors in Liga a II a de unde a promovat in 2006!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com