21 mai 2011

ora 23:00 , Petrica a fost banat din grila de programe RCS-RDS!


By on 5/21/2011 11:22:00 p.m.


Ora 23:00 imediat dupa finalul emisiunilor de scandal la care au luat parte Dan Udrea,Geambasu si Robert Nita,canalul de sport care a transmis 50% din partidele Ligii I in ultimii 3 ani a fost scos din grila de programe a providerului RCS-RDS!

Inceput cu showurile agasante ale lui Costin Stucan si Decebal Radulescu in vara lui 2008,postul GSP TV a introdus in fotbalul romanesc talk-showurile tip "gigi becali" unde patronii isi arunca injurii in direct dupa principiul "te-n pizda matii"!

Silviu Tudor Samuila a realizat practic o emisiune timp de 2 ani impreuna cu Gigi Becali ,cel din urma fiind in permanenta pe linia telefonica cand emisiunile celui supranumit Dumbo isi desfasurau activitatea.

Mascariciul Oprisan este unul dintre cei care au trecut pe la postul din Baneasa si a fost exclus prin programarea sa alaturi de filmele porno.

O alta figura importanta din media care a varsat bale in studiourile gsptv a fost fostul tvr-ist Emil Gradinescu care a migrat practic din TVR impreuna cu prietena lui Goian ,Anda Banu (cea care ne arata tatele seara de seara) ,Radu Naum,Bogdan Cosmescu zis si rugbystul si Cosmin Baleanu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com